Fingerspissfølelsen

Med erfaring fra norsk industri vil Knut Bjørnar Dale bygge et fyrtårn som andre i bransjen skal navigere etter. Han er nå blitt partner i Ildne og laget består av Aslak L. Gundersen, Trond Nymark og nå sist Knut Bjørnar.

Fingerspissfølelsen

Ildne er basert på solid erfaring og kan industrien. Knut Bjørnar Dale har bred kunnskap om bransjene Ildne opererer i: – Jeg begynte karrieren min som konsulent, men hoppet av for å studere ved ingeniørhøgskolen. Etter det startet jeg et selskap sammen med erfarne ingeniører, hvor vi fokuserte på tradisjonell industri og offshore. Jeg ser tilbake på 15 gode år i ingeniørbransjen.

Ambisjonene er klare: – Med Ildne skaper vi en innovativ plattform, som skal glede medarbeiderne og inspirere kundene våre. Vi skal være det fyrtårnet i bransjen som andre navigerer etter, slår han fast.Brikken til puslespillet

Som leder er Knut Bjørnar trygg på at man må være en solid menneskekjenner for å skape solide resultater: – Noe av det som motiverer meg aller mest er å få bekreftet at de menneskene jeg har tro på er de rette for arbeidet som skal gjøres. Det er inspirerende å være den som finner brikken som skal til for å få puslespillet til å gå opp.

Han utdyper: – Arbeidshverdagen min dreier seg om å føre de riktige folkene sammen. Når magefølelsen slår til og jeg er med på å ordne det slik at medarbeideren og kunden møter hverandre på alle punkter – det er et godt salg og en skikkelig god følelse.


Knut Bjørnar arbeider for at Ildnes medarbeidere skal ha tillit til konsulentene: –Gjennom å arbeide i Ildne vil du bli kjent med kolleger som gjør alt de kan for at du skal lykkes. Alle som arbeider i selskapet blir satt pris på. Vi skal være inkluderende i alle ledd – dette er helt avgjørende både for trivsel og lojalitet innad.

Ildnes fagkunnskap kommer kandidatene til gode: – Kompetanse om og fra bransjen gir oss gode forutsetninger for å se mulighetene i hver enkelt kandidat – muligheter som kandidaten selv gjerne ikke ser, mener Knut Bjørnar.

På bildet ser vi fra venstre Aslak Leikvoll Gundersen, Knut Bjørnar Dale og Trond Nymark.