Sertifiseringskurs DISCus adferdsanalyse

​Alle partnerne i Ildne har nå gjennomgått sertifiseringskurs i DISCus adferdsanalyse. - Vi ønsker å tilby det lille ekstra til våre kunder og medarbeidere for å sikre at vi ikke bare subjektivt, men også objektiv, finner rett person til rett jobb, sier Aslak Gundersen, partner og daglig leder i Ildne.

Sertifiseringskurs DISCus adferdsanalyse


- Instinktivt sitter vi ofte igjen med det beste inntrykket av kandidater som er mest lik oss selv. Et selskap med for mange mennesker med lik adferd vil i liten grad utvikle seg. Ved hjelp av dette verktøyet kan vi finne kandidater med en adferd som utfyller og beriker miljøet som er på arbeidsplassen fra før, forsetter Aslak. - Verktøyet gir oss muligheten til å analysere sammensetningen av gruppen som allerede er i et team og kan på grunnlag av det finne en kandidat som ikke bare har de rette faglige kvalifikasjonene, men også med en personlig adferd som utfyller gruppen.

- I vår bransje har vi kontakt med svært mange ulike personligheter og fag. Ved å lære mer om styrkene og begrensningene i adferden til de forskjellige personlighetene kan vi veilede både kunder og kandidater på en slik måte at alle parter blir fornøyde, sier Aslak.

Kurset ble holdt av 360 Vest AS, vi sitter igjen med masse ny kunnskap og har også fått en bedre forståelse av styrkene og begrensningene innad i Ildne. Du kan lese mer om DISC og DISCus adferdsanalyse på disc.no.

På bildet ser vi fra venstre partnerne i Ildne; Mia Holmaas, Aslak Gundersen, Knut Bjørnar Dale og Trond Nymark.