Gir jobben deg motivasjon og energi?

- For å trives og prestere over tid er det viktig å kunne få energi av å gå på jobb, sier Knut Bjørnar Dale, partner i Ildne. - Om du over lengre tid merker at det ikke gir deg glede å gå på jobb er det kanskje på tide å undersøke hvilke andre muligheter som finnes?

Gir jobben deg motivasjon og energi?

Ildne dekker regelmessig behov, både rekrutteringer og konsulentoppdrag, som ikke annonseres eller lyses ut på annen måte. For oss starter prosessen lenge før kunden melder et behov. Vi er alltid på utkikk etter kandidater som har minst 2-3 års utdanning utover videregående skole, både til kortere og lengre oppdrag, enten som prosjektingeniør eller på ledernivå.

I Ildne har vi en variert erfaringsbase og et bredt nettverk, vi er to økonomer og to ingeniører med rundt 50 års erfaring innen bemanning og rekruttering. Fra venstre på bildet finner du partnerne i Ildne; Aslak Gundersen, Trond Nymark og Knut Bjørnar Dale.

Last gjerne opp din CV eller ring en av oss for å høre om vi kan ha gjensidig nytte av en prat. I Ildne er vi opptatt av god dialog. Vi ønsker å treffe flest mulig aktuelle kandidater ansikt til ansikt, da har vi størst sjanse for å skape den perfekte match mellom kandidat og jobb. Den dagen kunden melder sitt behov har vi ofte kort frist på å presentere aktuelle kandidater, da lønner det seg å vite om hverandre på forhånd!