Mer attraktiv enn naboen

– Du er mer ettertraktet i jobbmarkedet enn du kanskje tror, sier daglig leder og partner Aslak Leikvoll Gundersen i Ildne. – Vi har alle både gode og mindre gode dager på jobben. De gode dagene flyter alt lett, og kollegaene dine er fantastiske. Andre dager tenker du kanskje at du vil gjøre noe nytt, få ny inspirasjon, nye impulser og nye kollegaer. Det er da tvilen melder seg, sier Aslak.

Mer attraktiv enn naboen

Han vet hva han snakker om. Svært mange av dem han intervjuer med tanke på ledige stillinger føler på denne tvilen. De trives egentlig godt i jobben de har, men er samtidig fristet av å prøve noe nytt.

Et stort skritt
– Jobben vår er mer enn en tørr byttehandel hvor vi selger 37,5 timer i uken i bytte mot en stabil inntekt. Det er en viktig del av identiteten vår, og en arena hvor vi forhåpentligvis får brukt kompetansen vår til glede for både oss selv og arbeidsgiveren, sier Aslak.

– Derfor kan et jobbskifte være et stort skritt å ta. Vi vet hva vi har, men ikke hva vi får. I tillegg vet vi ikke om vi er attraktive nok for den nye jobben vi har i kikkerten, legger han til.

Normalt å være usikker
Den daglige lederen i Ildne ramser opp typiske spørsmål potensielle jobbsøkere gjerne stiller seg selv.

– Er jeg ettertraktet i jobbmarkedet? Kan jeg det som etterspørres i stillingsannonsen? Har jeg muligheten til å ta et steg opp? Kan jeg få bedre betingelser enn jeg har i dag?

– Svaret på disse spørsmålene er som oftest ja, men det kan være du trenger hjelp for å lykkes, sier han.

Derfor mener han at du bør kontakte Ildne.

– Vi hører veldig gjerne fra deg, uavhengig av om du har en konkret jobb i kikkerten eller om du vil legge inn en åpen søknad hos oss, sier Aslak.

Vi er her for deg
Han forteller at Ildne bistår mange kandidater med rådgivning.

– Kanskje trenger du hjelp for å finne den rette muligheten for deg. Kanskje kan vi hjelpe deg med å svare på oppgaven, og utforme og spisse CV-en din. Eller kanskje trenger du trening for å kunne levere på intervjuet. Uansett er vi her for deg, avslutter han.