Technogarden kjøper Ildne AS

Technogarden styrker seg i Bergen og har med virkning fra 1. januar 2019 kjøpt Ildne. Vi fortsetter fra dato som en integrert del av Technogarden konsernet - under navnet Technogarden Ildne AS.

Technogarden kjøper Ildne AS

I en tid som de siste årene har vært preget av noe usikkerhet, spesielt i deler av markedet på Vestlandet, gjør vi nå en offensiv satsing i Bergen. Oppkjøpet av Ildne er en del av vår strategiske ekspansjon for å bli et ledende nordisk selskap, og samtidig styrker vi vår posisjon på Vestlandet. Etter oppkjøpet av Ildne vil Technogarden ha en forventet omsetning i 2019 på ca. 520 mill.kr. og nær 500 ansatte. Det forteller selskapets administrerende direktør Erik Devold Eidsvig.

Ildne vil sammen med Technogarden sine eksisterende kontorer i Stavanger og Bergen utgjøre et betydelig konsulentmiljø, som vil bidra med dyktige ingeniørressurser til kunder innenfor olje/gass- og landbasert virksomhet på hele Vestlandet. Technogarden har i dag rammeavtaler og sterke forretningsmessige relasjoner med en rekke store kunder, og oppkjøpet av Ildne vil i betydelig grad styrke vår leveringsevne til disse kundene, sier Frode Ravndal Evensen (nr 2 fra venstre), direktør for consulting i Technogarden AS.

Vi er imponert over den markedsposisjonen Ildne har tatt i Bergensmarkedet på relativt kort tid, og vi vet vi har kjøpt et selskap som består av meget dyktige og engasjerte medarbeidere, og som ikke minst har en forretningskultur som preges av den profesjonalitet og integritet som vi i Technogarden er så opptatt av, sier Ravndal Evensen.

Sterkt ingeniørmiljø
Ildne har siden oppstarten høsten 2014 hatt en solid vekst og på relativt kort tid markert seg som en etterspurt og vel ansett leverandør av konsulentutleie –og rekrutteringstjenester innenfor det tekniske markedet i Bergen. For oss i Ildne var det strategisk viktig å bli en del av en profesjonell og stor aktør i bransjen, noe som gir oss tilgang til et betydelig kundenettverk og spennende konsulent –og rekrutteringsoppdrag, sier daglig leder i Ildne Aslak Leikvoll Gundersen (første venstre). Vi anser Technogarden å være det mest attraktive selskapet i vår bransje. Når de nå ønsker å innlemme oss i konsernet viser det at selskapet satser hardt også på Vestlandet. Sammen har vi store ambisjoner for fremtiden!

Om Technogarden
Technogarden Engineering Resources AS, som ble etablert i 2003 er et ingeniør- og konsulentselskap som leverer ingeniør, IT og prosjektlederkompetanse til kunder både til landbasert virksomhet og olje-/ offshorebransjen. Technogarden har 14 kontorer i Norge og Sverige, og har også en betydelig virksomhet innenfor telekommunikasjon. Hovedkontoret er lokalisert i Oslo.

Technogarden er et datterselskap av Norconsult, Norges største rådgivende ingeniørselskap.

På bildet ser vi fra venstre Aslak Gundersen, daglig leder Ildne AS, Frode Ravndal Evensen, direktør Technogarden, Knut Bjørnar Dale, partner Ildne og Trond Nymark, partner Ildne.